Οργάνωση και Συντονισμός Στρογγύλης Τράπεζας με θέμα “Νεογνολογικά Θέματα”

Η Νεογνολογική Κλινική ΕΚΠΑ, στο πλαίσιο του 24ου Επιστημονικού Συνεδρίου Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος που οργανώθηκε στην Αθήνα στις 27-29/4/2018 από την Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας οργάνωσε και συντόνισε Στρογγύλη Τράπεζα με θέμα “Νεογνολογικά θέματα”.

Παρουσίασαν οι φοιτητέςτης Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ Μαριέτα Μερεντίτη, Ιωάννα Πολίτου, Οδυσσέας Βιολέττης, Μαριάννα Σπίνου και Αναστασία Γκιάλα. Οι παρουσιάσεις ήταν εξαιρετικές, οι φοιτητές μας δούλεψαν σκληρά για το εξαιρετικο αποτέλεσμα με την καθοδήγηση των ειδικευομένων της Νεογνολογικής Κλινικής Μαρίας Κόλλια, Ιωάννας Ζαρκάδα, Γιάννη Δημητρόπουλου, Ελένης Κόκκου, Σταυρούλας Καραμίχαλου και την εποπτεία της Διευθύντριας της Νεογνολογικής Κλινικής Αν. Καθηγήτριας Νικολέττας Ιακωβίδου.

Είμαστε περήφανοι για τους φοιτητές μας που με συνέπεια και επιστημονική ωριμότητα προσέγγισαν τα θέματα των παρουσιάσεων τους. Η οργάνωση του Συνεδρίου ήταν απίστευτη και πέραν κάθε αναμενομένου!!! Μια γενιά που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει υπόσχεται πολλά. Θερμά συγχαρητήρια και στην οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου και στους ομιλητές της Τράπεζας. Με την άδεια των ομιλητών αναρτώνται οι παρουσιάσεις τους.

  
ΒΙΟΛΕΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΥΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΚΙΑΛΑ
ΜΑΡΙΕΤΑ ΜΕΡΕΝΤΙΤΗ
ΠΟΛΙΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΣΠΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ